Bloempotten en Impruneta

We beschikken over een weloverwogen assortiment bloempotten en plantenbakken.

Hierbij springen de Italiaanse Impruneta in het oog. De combinatie van de kleisoort en de bakprocedure zorgt ervoor dat deze terracotta potten volkomen vorstvrij zijn. We voeren ze rechtstreeks in van de producent. Bovendien dragen ze met trots een ‘Lieten-Lieten’ gravure. De authentieke en artisanale terracotta potten worden handmatig vervaardigd in Impruneta, een Italiaans dorp dat al eeuwenlang gekend staat om zijn terracotta nijverheid.
Bent u op zoek naar unieke potten met karakter, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Of heeft u een voorkeur voor een moderne, tijdloze look? Dan bent u bij ecopots aan het juiste adres! Trouwens, ecopots is een merk met een visie:
Duurzaamheid is in de filosofie van ecopots meer dan alleen maar het hergebruiken of recyclen van materialen. Het gaat ook om het ontwerpen en produceren van producten die lang meegaan.
Ecopots zijn dus niet alleen stevig, vorstbestendig en breukvast, maar ook tijdloos in vormgeving en kleurgebruik. Mooi vandaag, morgen en over tien jaar. Omdat wij geloven dat de meest duurzame producten die producten zijn die u niet elk jaar moet vervangen.

Vragen of meer informatie over onze bloempotten?
Doe beroep op onze ervaring en expertise. We helpen u graag verder.
Contacteer ons

Alle buitenplanten van de beste kwaliteit

Breed assortiment, ook in unieke en minder voorkomende soorten

Specialisatie van een 150-tal soorten Pinus

Persoonlijke service en advies