Plantencentrum

Meer dan 50 jaar vakkennis en ervaring!

Alle schakeringen van groen, de rijke kleurenpracht van bloeiende planten… het drie hectare grote plantencentrum van Lieten-Lieten is een ware openbaring. U vindt er alle buitenplanten van de beste kwaliteit: van bomen, hagen en heesters tot rozen, vaste planten, klimplanten, éénjarige perkplanten, kuipplanten, kruiden… als het maar wortels heeft. Alle planten zijn als containerplant te verkrijgen, zodat u het hele jaar door kunt planten. In het plantseizoen bieden we ook rozen, hagen, fruit- en sierbomen met blote wortel aan.

De mooiste planten staan uitgestald in twee cabrio-serres. Hierdoor is het winkelen in onze groene oase nog aangenamer. Zo kan je ook bij regenweer rustig ons assortiment bekijken. Breng trouwens gerust een bezoekje aan ons koffiehoekje!

Service en persoonlijk advies staat bij ons hoog in het vaandel. Weet je niet goed welke planten uit te kiezen? We stellen u graag, in samenspraak, een beplantingsmogelijkheid voor. Dankzij onze ruime voorraad kunnen vele planten onmiddellijk meegenomen worden. Bij aankoop van grotere hoeveelheden, grote bomen of zware zakken potgrond helpen wij u graag met het inladen.

Wij richten ons vooral op een breed assortiment buitenplanten. Vele soorten en variëteiten zijn bij ons beschikbaar, ook de unieke en minder voorkomende soorten. Veel accessoires en decoratie daarentegen ga je bij ons niet vinden. We concentreren ons op courante en minder courante plantmaterialen.

Uiteraard bieden we tevens de nodige potgronden, bodemverbeteraars en meststoffen aan. Deze zijn onontbeerlijk om de planten in hun volle glorie te laten uitgroeien.

Vragen of meer informatie over onze tuinplanten?
Doe beroep op onze ervaring en expertise. We helpen u graag verder.
Contacteer ons

Alle buitenplanten van de beste kwaliteit

Breed assortiment, ook in unieke en minder voorkomende soorten

Specialisatie van een 150-tal soorten Pinus

Persoonlijke service en advies